Att vara eller inte vara

Idag är en dag då regnet faller, det är väldigt rogivande så länge jag får lov att vara inne. Att sitta inne och och titta ut då himlen är grå och det regnar ner, hellst skulle de få stå som spön o backen och himlen vara alldeles svart. Blixtarna ska lysa upp himlen och huset skaka. Då mår jag bra. Fast hellst ska jag inte vara förkyld. Men det är väl smällar man får ta.
Annars då? Jo replokalen börjar påminna om en sådan, det är ju bra. Ska nog ta och bygga mig en egen i framtiden. Det vore skitmys. Jag Funderar på framtiden till och från. Jag undrar vad som kommer att hända? Jag vill gärna ut och resa, men inte ensam. Undrar om jag får med mig nån eller några roliga typer? Sen då, vad fan ska jag göra sen? Jag vet inte alls vad jag vill ägna mig åt i framtiden. Det ända som känns meningsfullt och upplyftande just nu, men jag är ju faktikst ingen beethoven. Hur lyckas en döv man skriva musik? Visst var han döv eller e det jag som fått det hela om bakfoten? Häftig var han iaf.
Sen ska jag ta och ringa mrs(?) Greiborn och fråga om hon kan lära mig och sjunga. Det vore en drlm som gick uppfyllelse isf. Skitskoj hur som hellst. Massa små projekt. Men största frågan just nu lyder: Vad ska jag döpa mitt skivbolag till? Haha...

För att citera den galne Don Tomasi, "Peace out mtfs"

Vill inte vara den!

Jag vill inte vara den negativa skitungen som går och tycker illa om alla, men så är läget. Jag går runt på skolan och saknar alla gamla vänner så fort jag ser ett nytt ansiktet vill jag slå in plytet på dem och jag känner miog som en skit. Nya lägenheten är väl fin, måste jag säga. De stora frågorna lyder, hur länge ska jag klara hålla ordning och reda på den och närska jag köpa min första grönska. Jag har en plan på att köpa mig en krukväxt med gröna blad och klanske en stam, en växt som håller nått år iaf. Det vore rätt trevligt kanske lite myskänsla i lägenheten. =) Måste säga det att jag är ju faktiskt nöjd med möbleringen av rummet men det känns kalt och stelt. Det är nog för lite färg eller nått jag vet inte. Får väl ta hjälp av nån inredningsexpert. Nån som vill ställa upp?

Så vad händer i höst nu då?
Prio 1. Fixa skolan
Prio 2. Fixa Musikrummet i gamla tingshuset
Prio 3. Se till att träna så att jag mår bra (Går det?)
Prio 4. Sånglektioner (Om jag hittar någon som vill lära mig)

Det är väl ett par stora grundgrejer.

Men främst ser jag fram emot all musik i höst hoppas det blir av. Hoppas de vill spela, själv skulle jag må jävligt bra av de. Nej nu vet jag inte längre

Ses igen i samma kanal en annan tid och på ett anat humör!