Torrt

Tårade ögon, ömma och irreterade. Det är komplicerat, jag försöker förklara att jag befinner mig där nu. Jag komplicerar saker här och tänker i omvägar i allt. Men jag trivs här ibland. Det kan vara skönt att tycka synd om sig - mig - själv ibland.

Jag är väl oroad av alla tankar på var det ska ta vägen.

Just nu hatar jag att bo i källaren alldeles under min mamma som försöker sova...


Ny teknik

Det är oerhört spännande vad ny teknik innebär, först kom den sladdlösa telefonen vilket innebar att jag vid mer än ett tillfälle faktiskt fått de där oroväckande stönen från andra sidan jag linjen. "Jag tror *huugh* de, v*hääänta lite bara" Nu sen ett par år har alla trådlöst internet och bärbara datorer och rent teoretiskt kan jag sitta och stöna även nu, Bara att det inte hörs. Men tänker man på någonsin på var det man läser på är skrivet nånstans?

Jag menar vill jag läsa en artikel som är skriven på toa?

Dessa stora frågor... :p

Regntunga skyar

Swing it magistern, farmors favorit film. Nu ska hon ta oss till London över helgen. Och endast regntunga skyar. Jag antar att man måste vara en fan av gammla 60(?)-tals filmer för att fatta men här kommer infon. 10(!)-17 grader och regn i tre dagar. Va e väl en helg i london? Alldeles blöt och tråkig och alldeles alldeles underbar? Jag hoppas de, kameran är nerpackad och nu är det bara tandborsten som ska ner. Ah jag ska ner i sängen osså iofs...

Fuckin hilarious...

Lite vackert

Tänkte jag måste dela med mig av lite estetisk glädje


Vinden har vänt

Tänka sig, efter ett par veckor, eller ah månader är det ju faktiskt nu, känns det som om vinden vänder. Jag har gått arbetslös eller mellan två jobb är det ju faktiskt. Har ju anställning i september igen (som om inte det vore avlägset)

Inte en dag utan att mamma eller pappa kommer och väcker mig kl. 8 och säger att det ädags att kliva upp eller "Har du sökt några jobb idag?" Häromdan ringde de från Ikea och idag från komet. Va fasen som det verkar nu är det inte direkt VD jobb på nån stor firma men det är jobb...

Går det att märka ton på cybernet? Min ton är lycklig, jag får jobberbjudande, ikväll ska jag på mamma mia och på fredag till london. Snacka om att man är humärsmänniska.

Peace out mtf - En lyckligare Anders


Long time no see

Följande inlägg är tillägnat Robert, han nyligen startat en blogg och vill  berätta alla sina känslor och tankar för världen. Det är många osm bloggar nu och jag kom på att jag själv en gång var fast här. Eller ah jag har iaf lagt upp ett kort på min mamma utan hennes vetskap.

Jag blev iaf sugen på att skriva nått nytt och nått fräscht, men samtidigt är det alltid lättare att skriva när man mår kass. Hade jag skrivit i söndags hade jag kunnat skriva en kortare roman om konstiga val jag gjort i mitt liv. De är så mkt lättare att minnas då. Innebär det att mitt minne är bättre när jag mår kass?

Det finns en blogg som jag läser regelbunder, jag läser den för att jag gillar färgerna och de roliga namnen. Oerhört spännande läsning i alla fall.

För den som är intresserad ska jag till london över helgen. Tänkte boka musikalbiljetter imorgon.

Someone said - "Peace out mtf"

Läkar:
quando.blogg.se
kariesochbaktus.blogg.se